Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölülerin sesini duymak

Rüyada ölülerin sesini duymak

Rüyada ölülerin sesini duymak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, mülk sahibi olacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada ölülerin sesini duymak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada ölü bir insanın sesini duymak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada ölü babanın sesini duymak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada bir ölünün sesini duymak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Rüyada ölülerin sesini duymak iş yeri sahibi olacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü insanın sesini duymak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, modern insanlarla tanışılacağına işarettir.

Rüyada ölüden ses duymak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet eder.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı haberlere, zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü sesi duymak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments