Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden ses duymak

Rüyada ölüden ses duymak

Rüyada ölüden ses duymak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden ses duymak gördüyseniz:

  • Bir sonraki aşamada neler yapacağınızı belirlerken yaratıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada bir ölünün sesini duymak haneye bereket geleceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, terfi alamayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü sesi duymak mutluluğunun her geçen gün artacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün sesini duymak sıhhate ve saadete kavuşacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak ruhunun dinleneceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinin sesini duymak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölü bir insanın sesini duymak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada ölülerin sesini duymak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine inanılır.

Rüyada ölü babanın sesini duymak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, hacetinizin giderilmesine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments