Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü sesi duymak

Rüyada ölü sesi duymak

Rüyada ölü sesi duymak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü sesi duymak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri veya bazı olayları hafife almanız durumunda itirazlar, gergin diyaloglar veya ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine inanılır.

Rüyada ölüden ses duymak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü insanın sesini duymak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün sesini duymak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına yorulur.

Rüyada ölü bir insanın sesini duymak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi gücünün eksileceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin sesini duymak bolluğa kavuşacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir ölünün sesini duymak huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine tabir olunur.

Rüyada ölülerin sesini duymak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, kısmetin kapanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments