Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezarını kazdığını görmek

Rüyada kendi mezarını kazdığını görmek

Rüyada kendi mezarını kazdığını görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kudret sahibi olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını kazdığını gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa fark etmiyor.

Rüyada mezarlığı kazmak erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bebek mezarı kazmak kendisini kazanmaya odaklayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık kazmak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine, kazancının da azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya mezarı kazmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine inanılır.

Rüyada evin içinde mezar kazmak gülen yüzünün hiç solmayacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine işarettir.

Rüyada kürekle mezar kazmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Rüyada annesinin mezarını kazmak başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını kazmak her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, hasret gidereceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments