Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki mezar arasında yatmak

Rüyada iki mezar arasında yatmak

Rüyada iki mezar arasında yatmak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine inanılır.

Rüyada iki mezar arasında yatmak gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada iki mezar arasında yatmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, kişinin afiyette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki kişinin arasında yatmak içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki erkek arasında yatmak hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada iki kişi arasında yatmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada yeşillikler arasında mezar görmek kazancının artacağına,, yapılan planların alt üst olacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın içinde yatmak güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın üzerinde yatmak maddi kolaylığa ulaşacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, zararının büyük olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments