Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa yatmak

Rüyada mezarlığa yatmak

Rüyada mezarlığa yatmak işlerinin yarım kalacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa yatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olması gerektiği gibi davranmayabilirler.

Rüyada mezarın ustune yatmak sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, sorunların kalmayacağına yorulur.

Rüyada mezar içine yatmak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada mezara yatmak omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine delalettir.

Rüyada mezarın yanına yatmak çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün mezarına yatmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına yorulur.

Rüyada mezarın içinde yatmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık yatmak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments