Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün kolunda altın görmek

Rüyada ölünün kolunda altın görmek

Rüyada ölünün kolunda altın görmek çok mutsuz olacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, şansızlığın kırılacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün kolunda altın gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan teklifleri veya fikirleri ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada ölünün kolunda altın bilezik görmek küs arkadaşların barışacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada ölünün kolunda altın görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak işinde itibar edineceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine işaret eder.

Rüyada altın sarısı kol saati görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, kazancın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolda altın bilezik görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Rüyada altın kol saati hediye almak aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, çok hayırlı işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna altın takmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, onu dinleyeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna altın saat takmak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments