Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda altın bilezik görmek

Rüyada kolda altın bilezik görmek

Rüyada kolda altın bilezik görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada kolda altın bilezik gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada başkasının kolunda altın bilezik görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada altın bileziği koluna takmak parasız günler geçireceğine, şansının kendinden yana olacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik koluna takmak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, mutluluk bulacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına alamet eder.

Rüyada annemin kolunda altın bilezik görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolundan altın bilezik çıkarmak planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yeni mallara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kolda altın bilezikler görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, rakipsiz hale geleceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik kolunda görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments