Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara gömlek giymek

Rüyada kara gömlek giymek

Rüyada kara gömlek giymek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, şansının da döneceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kara gömlek giymek gördüyseniz:

  • Belli işleri, planları, ilişkileri veya iş birliklerini devam ettiremeyeceğinizi hissedebilirsiniz.

Rüyada kara gömlek giymek kısmetinin bollaşacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kara gömlek görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, kazancının azalacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalet eder.

Rüyada çiçekli gömlek giymek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çekilen acıların unutulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu renk gömlek giymek ortaklıkların bozulacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, ayıplı yolara sapacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin gömleğini giymek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bayan gömleği giymek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına tabir olunur.

Rüyada gömlek ters giymek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments