Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert gömlek giymek

Rüyada lacivert gömlek giymek

Rüyada lacivert gömlek giymek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, can sıkıntısının geçeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert gömlek giymek gördüyseniz:

  • Daha planlı olmaya çalışın.

Rüyada lacivert gömlek giymek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kimseyle konuşmayacağına işarettir.

Rüyada lacivert gömlek almak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada lacivert tuvalet giymek Allah’ın inayetini kazanacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lacivert takım elbise giymek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada lacivert pijama giymek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada lacivert gecelik giymek kazançtan yana kara geçeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada lacivert kaban giymek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada lacivert giydiğini görmek şükredeceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments