Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini beklemek

Rüyada ölü birini beklemek

Rüyada ölü birini beklemek rakiplerin alt edileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, herkesin önünde olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine inanılır.

Rüyada ölü birini beklemek gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketler zararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ölü birini beklemek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına işarettir.

Rüyada ölüyü beklemek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün yanında beklemek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ölünün başında beklemek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına inanılır.

Rüyada ölü beklemek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, bereketli işlere gireceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yolunu beklemek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi beklemek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada ezanı beklemek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments