Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü beklemek

Rüyada ölü beklemek

Rüyada ölü beklemek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, bunalıma gireceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, dertlerinin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü beklemek gördüyseniz:

  • Genel yargıları onların konrtolüne bırakmalısınız.

Rüyada ölünün başında beklemek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ölünün yanında beklemek işinden çıkarılacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine inanılır.

Rüyada ölü beklemek aile bireylerinin de çok sevineceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalettir.

Rüyada ölüyü beklemek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini beklemek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına tabir olunur.

Rüyada depremi beklemek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gelmesini beklemek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, bol nimete kavuşacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına yorulur.

Rüyada taksi beklemek elindekileri de kaptıracağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments