Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atletli adam görmek

Rüyada atletli adam görmek

Rüyada atletli adam görmek bazı girişimlerde bulunacağına, zor durumların biteceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atletli adam gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamalısınız.

Rüyada atletli adam görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, kötü günler yaşayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni atlet giymek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına rivayet eder.

Rüyada erkek atleti görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz erkek atleti görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada atletle dolaşmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada bayan atleti görmek iftiraya uğrayacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın atleti giymek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine işarettir.

Rüyada atlet satın almak tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments