Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlet satın almak

Rüyada atlet satın almak

Rüyada atlet satın almak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalettir.

Rüyada atlet satın almak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir konu benzeri şeylerde şanslısınız.

Rüyada atlet satın almak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni atlet görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz atlet vermek zor günlerin yaşanacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına işarettir.

Rüyada erkek atleti görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz atlet asmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kul hakkına girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz atlet görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü atletle görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski atlet görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, geçim derdi yaşayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments