Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek atleti görmek

Rüyada erkek atleti görmek

Rüyada erkek atleti görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, umutlarını yitireceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek atleti gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin iyi gitmesi moral takviyeniz olacak.

Rüyada beyaz erkek atleti görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, içinin rahat edeceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği atletle görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek atleti giymek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, dara düşeceğine, maddi olanakların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada atletli erkek görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek atleti görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük problemler yaşanacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil atlet görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalet eder.

Rüyada yırtık beyaz atlet görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada don atlet görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments