Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz erkek atleti görmek

Rüyada beyaz erkek atleti görmek

Rüyada beyaz erkek atleti görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz erkek atleti gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk v.b konularda sıkıntı yaşanabilecek bir süreçtesiniz.

Rüyada beyaz erkek atleti görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atlet külot görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz atlet asmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atlet çıkarmak sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atlet yıkamak verilen sözlerin tutulamayacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yırtık beyaz atlet görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz atlet aldığını görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz atlet görmek moral bozukluğu yaşanacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments