Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağa son anda yetişmek

Rüyada uçağa son anda yetişmek

Rüyada uçağa son anda yetişmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, rütbesinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçağa son anda yetişmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle daha rahat iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada uçağa son anda yetişmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada otobüse son anda yetişmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, satışların düşeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işaret eder.

Rüyada sınava son anda yetişmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçağa son anda binmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulur.

Rüyada son anda otobüse binmek ona kavuşacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada otobüse son anda binmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada son anda trene binmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments