Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlet asmak

Rüyada atlet asmak

Rüyada atlet asmak kasasının ağırlaşacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, maddi kriz yaşanacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Rüyada atlet asmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda diğerlerinin katkılarının da farkına varmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada beyaz atlet asmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, parasal durumun düzeltileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada atlet asmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulur.

Rüyada ıslak atlet görmek eksiği kendinde bulacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada yeni atlet görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada atlet vermek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işarettir.

Rüyada kendini atlet külot görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek atleti görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments