Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlet vermek

Rüyada atlet vermek

Rüyada atlet vermek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada atlet vermek gördüyseniz:

  • Duygusal yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Rüyada atletli birini görmek rüya sahibinin fakirleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yırtık beyaz atlet görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada atletli erkek görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz atlet asmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet yıkamak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada yeni atlet giymek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine inanılır.

Rüyada kirli atlet görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, gözünün yaşını sileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil atlet giymek malının artacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments