Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini atlet külot görmek

Rüyada kendini atlet külot görmek

Rüyada kendini atlet külot görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini atlet külot gördüyseniz:

  • Flu ortamlar veya ikili durumlar kafaları karıştırıyor.

Rüyada atlet külot görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına inanılır.

Rüyada kendini atlet külot görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, hayattan yana keyif bulacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına delalettir.

Rüyada beyaz atlet ve külot görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet külot görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine delalettir.

Rüyada beyaz atlet vermek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, elde edilen nasibin artacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna inanılır.

Rüyada kendini atletli görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada kadın atleti görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe atlet görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments