Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm tehlikesi atlatmak

Rüyada ölüm tehlikesi atlatmak

Rüyada ölüm tehlikesi atlatmak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet eder.

Rüyada ölüm tehlikesi atlatmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı aktivitelerinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada ölüm tehlikesi atlatmak kısmetin ve talihin açılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine alamet eder.

Rüyada ölüm tehlikesi geçirmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölüm tehlikesi görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kolaylık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tehlike atlatmak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada birini tehlikeden kurtarmak üzücü haberler alacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu tehlikede görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tehlikeden kaçmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada tehlikeli yol görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments