Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu tehlikede görmek

Rüyada çocuğunu tehlikede görmek

Rüyada çocuğunu tehlikede görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kırılan kalbin onarılacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu tehlikede gördüyseniz:

  • Manevi açıdan güçlüsünüz.

Rüyada çocuğunu tehlikede görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının tehlikede olduğunu görmek keyfe kavuşacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüm tehlikesi görmek yoksul için zenginliğe, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet eder.

Rüyada kendini tehlikede görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada düşme tehlikesi geçirmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, kötü gününden de geri duracağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tehlikeli insanlar görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tehlikeli yol görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, zahmete düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin tehlikede olduğunu görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments