Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tehlikeli yol görmek

Rüyada tehlikeli yol görmek

Rüyada tehlikeli yol görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tehlikeli yol gördüyseniz:

  • Sorunlardan sadece kaçınılmaz değişimleri kabul ederek fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Rüyada tehlikeli yol görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tehlikeden kaçmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına inanılır.

Rüyada düşme tehlikesi geçirmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tehlikede olduğunu görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada tehlikeli balık görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada tehlikeden kurtulmak işinize ve hanenize bereket geleceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına işarettir.

Rüyada bir tehlikeden kurtulmak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir tehlikeden kaçmak başarısızlığa düşeceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments