Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tehlikeden kaçmak

Rüyada tehlikeden kaçmak

Rüyada tehlikeden kaçmak hayır getirecek yollara girileceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine yorulur.

Rüyada tehlikeden kaçmak gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz sonradan pişman olabileceğiniz kayıplarınız olabilir.

Rüyada bir tehlikeden kaçmak sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, onları tebrik edeceğine yorulur.

Rüyada tehlikeden kaçmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine delalet eder.

Rüyada tehlikeli araba kullanmak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının tehlikede olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, yanlış kararlar vereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada tehlikede olduğunu görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini tehlikeden kurtarmak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine yorulur.

Rüyada tehlikeli balık görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada birinin tehlikede olduğunu görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments