Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tehlike atlatmak

Rüyada tehlike atlatmak

Rüyada tehlike atlatmak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, riske atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tehlike atlatmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sevgi alışverişleri çoğalıyor.

Rüyada tehlike atlatmak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına işaret eder.

Rüyada ölüm tehlikesi atlatmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüm tehlikesi geçirmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tehlikede olmak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tehlikeli yol görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada düşme tehlikesi geçirmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada ölüm tehlikesi görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini tehlikede görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments