Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tehlikeden kurtarmak

Rüyada birini tehlikeden kurtarmak

Rüyada birini tehlikeden kurtarmak bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, büyük başarılar kazanacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada birini tehlikeden kurtarmak gördüyseniz:

  • Sürekli iş odaklı olmanız bazı kişilerin size olan ilgisini azaltabilir.

Rüyada birini tehlikeden kurtarmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına alamet eder.

Rüyada bir tehlikeden kurtulmak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, yarasını saracağına, rahat bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada tehlikede olmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tehlikede olduğunu görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, yeni yerler göreceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu tehlikede görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tehlikeli insanlar görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ölüm tehlikesi geçirmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada tehlikeden kaçmak sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments