Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm tehlikesi geçirmek

Rüyada ölüm tehlikesi geçirmek

Rüyada ölüm tehlikesi geçirmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüm tehlikesi geçirmek gördüyseniz:

  • Kafa olarak da daha isyankar yapıda olup, devamlı olarak otoritelere karşı çıkabilirsiniz.

Rüyada ölüm tehlikesi geçirmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına alamet eder.

Rüyada düşme tehlikesi geçirmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine işarettir.

Rüyada ölüm tehlikesi atlatmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, çirkin amellere delalettir.

Rüyada ölüm tehlikesi görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin tehlikede olduğunu görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tehlikede olmak çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, iyi hissedileceğine, çektiği zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu tehlikede görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına alamet eder.

Rüyada bir tehlikeden kurtulmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, kötü düşmana, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments