Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseklere zıplamak

Rüyada yükseklere zıplamak

Rüyada yükseklere zıplamak gelirinin garanti olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yükseklere zıplamak gördüyseniz:

  • Gelir elde etme biçiminiz veya işiniz değişti ya da değişiyor.

Rüyada çok yükseğe zıplamak huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine delalettir.

Rüyada çok yüksek zıplamak verimli ve bereketli işler yapacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına inanılır.

Rüyada yükseklere zıplamak zor bir döneme gireceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, iş hayatında rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada yükseğe zıplamak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yükseğe zıpladığını görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten zıplamak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden zıplamak uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalettir.

Rüyada tek ayak üstünde zıplamak elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, saygı göreceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments