Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç testeresi görmek

Rüyada ağaç testeresi görmek

Rüyada ağaç testeresi görmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalet eder.

Rüyada ağaç testeresi gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Rüyada ağaç testeresi görmek yalnız hissetmeye, güzel bir haneye sahip olunacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada testereyle ağaç kesmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada testere bulmak rahatının yerinde olacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elektrikli testere görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada testereli adam görmek işinden çıkarılacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada testere görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, rızıksız kalacağına yorulur.

Rüyada demir testere görmek her şeyin yolunda gideceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, endişelerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada motorlu testere görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments