Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrikli testere görmek

Rüyada elektrikli testere görmek

Rüyada elektrikli testere görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrikli testere gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemelerin sizi mutlu edip etmeyeceği konusunda kafanızda endişeleriniz olabilir.

Rüyada elektrikli testere görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine delalettir.

Rüyada ağaç testeresi görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada testere balığı görmek rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada demir testere görmek varını yoğunu kaybedeceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada testere görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada testereyle ağaç kesmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada testereli adam görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Rüyada motorlu testere görmek elinin bolluğa kavuşacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, bol kazanç getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments