Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada testereli adam görmek

Rüyada testereli adam görmek

Rüyada testereli adam görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine işarettir.

Rüyada testereli adam gördüyseniz:

  • Ailenizle daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Rüyada testereli adam görmek ticarette şansının düşeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada testere balığı görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada testere bulmak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada testereyle ağaç kesmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, ruhen güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaç testeresi görmek hayal kırıklığına düşeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına işarettir.

Rüyada motorlu testere görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Rüyada demir testeresi görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine delalet eder.

Rüyada elektrikli testere görmek kendisini işine veremeyeceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments