Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada testere bulmak

Rüyada testere bulmak

Rüyada testere bulmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalet eder.

Rüyada testere bulmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde olan bitene dikkatle yaklaşmak gerekiyor.

Rüyada testere bulmak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, nimetin ve kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir testeresi görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine işarettir.

Rüyada motorlu testere görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada testereyle ağaç kesmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada testere balığı görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada testereli adam görmek yolunda gideceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir testere görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elektrikli testere görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments