Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir testere görmek

Rüyada demir testere görmek

Rüyada demir testere görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir testere gördüyseniz:

  • Mükemmel fikirlerinizi uygulamaya koymalısınız, neler başarabileceğinizi görünce şaşırabilirsiniz.

Rüyada demir testere görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine inanılır.

Rüyada demir testeresi görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada testere balığı görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet eder.

Rüyada ağaç testeresi görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine yorulur.

Rüyada testere bulmak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada motorlu testere görmek yol göstereceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada testereli adam görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada elektrikli testere görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments