Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada testereyle ağaç kesmek

Rüyada testereyle ağaç kesmek

Rüyada testereyle ağaç kesmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına işarettir.

Rüyada testereyle ağaç kesmek gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada testereyle ağaç kesmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç testeresi görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir testeresi görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada testere görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işarettir.

Rüyada motorlu testere görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, iyi hissedileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada testere bulmak rızkının azalacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada elektrikli testere görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına delalet eder.

Rüyada testere balığı görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments