Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada testere görmek

Rüyada testere görmek

Rüyada testere görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hayatının afiyette geçeceğine işarettir.

Rüyada testere gördüyseniz:

  • Solmaya yüz tutmuş hedeflerinizi hatırlatabilecek aktivitelere dahil olabilirsiniz.

Rüyada testere görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada elektrikli testere görmek geçim derdinin kalmayacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada ağaç testeresi görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine delalet etmektedir.

Rüyada testere balığı görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına inanılır.

Rüyada testere bulmak ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada testereli adam görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada demir testeresi görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kazancının da azalacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına yorulur.

Rüyada testereyle ağaç kesmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments