Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işarettir.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek gördüyseniz:

  • Bir hayal kırıklığı yaşamanız olasıdır.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işarettir.

Rüyada ölüden birşey alıp yemek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden elma alıp yemek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına delalet eder.

Rüyada ölü birine yiyecek vermek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kafasının rahat edeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir ölüden yiyecek almak giderileceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına delalet eder.

Rüyada ölü birinden yiyecek almak kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden yiyecek almak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada ölüye yiyecek vermek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments