Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölüden yiyecek almak

Rüyada bir ölüden yiyecek almak

Rüyada bir ölüden yiyecek almak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada bir ölüden yiyecek almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size oldukça mantıksız görünen adımlar atma veya açıklamalar yapma eğiliminde olabilirler.

Rüyada ölü birine yiyecek vermek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada ölüye yiyecek vermek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ölüden yiyecek almak hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek verdiği sözleri tutacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, doğru karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinden yiyecek almak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden yiyecek almak maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, rahat bir işe girileceğine, büyük bir yenilgi alacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birinden yiyecek almak kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek bulmak güvenliğinden vazgeçeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, dertlerinin biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments