Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden elma alıp yemek

Rüyada ölüden elma alıp yemek

Rüyada ölüden elma alıp yemek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, kafasına göre birini bulacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden elma alıp yemek gördüyseniz:

  • Duygusal konular yapmanız gereken işleri yapmanızı veya keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmenizi engelleyebilir.

Rüyada ölüden elma alıp yemek başarılarının hiçe sayılacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada dalından elma alıp yemek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan elma alıp yemek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek ferahlığa çıkılacağına, güzel davetler alacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine inanılır.

Rüyada ölüden birşey alıp yemek işlerin de yolunda gideceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada ölüden para alıp vermek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden bir şey alıp vermek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine yorulur.

Rüyada ölüden bir şey almamak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments