Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye yiyecek vermek

Rüyada ölüye yiyecek vermek

Rüyada ölüye yiyecek vermek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, borçlarının da kapanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Ya da bir arkadaşınızın sizi şaşırtan konuyla bağlantısını öğrenebilirsiniz.

Rüyada ölüye yiyecek vermek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine delalettir.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, onların yaralarına merhem olacağına alamet eder.

Rüyada ölüden yiyecek almak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birine yiyecek vermek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına inanılır.

Rüyada bir ölüden yiyecek almak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinden yiyecek almak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, ister istemez çok üzüleceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yiyecek içecek görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş anneye yiyecek vermek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments