Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden yiyecek almak

Rüyada ölü birinden yiyecek almak

Rüyada ölü birinden yiyecek almak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kendini her konuda geliştireceğine, edilen duaların kabul olacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, yıkılacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinden yiyecek almak gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi ekonomik durumunuzu da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada ölü birine yiyecek vermek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ticarette ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada ölüden yiyecek almak huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, istediği oranda da eğleneceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ölüden yiyecek almak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinden yiyecek almak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye yiyecek vermek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış yiyecek görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yiyecek paylaşmak kudret ve hidayet sahibi olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, hem moral hem de çareler bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments