Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birine yiyecek vermek

Rüyada ölü birine yiyecek vermek

Rüyada ölü birine yiyecek vermek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine delalettir.

Rüyada ölü birine yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Asıl bakış açınızı veya ne yapmak istediğinizi bilen tek kişi sizsiniz.

Rüyada ölüye yiyecek vermek daha sonra işlerin açılacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden yiyecek almak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinden yiyecek almak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada bir ölüden yiyecek almak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada ölü birine yiyecek vermek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına işarettir.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada tatlı yiyecekler görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada ağızdan yiyecek çıkarmak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments