Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden birşey alıp yemek

Rüyada ölüden birşey alıp yemek

Rüyada ölüden birşey alıp yemek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden birşey alıp yemek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası sonunuz olabilir.

Rüyada ölüden elma alıp yemek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, işinde dar boğaza gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden birşey alıp yemek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden bir şey almamak sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada ölü haberi alıp ağlamak kendisine kar ve mutluluk getireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü abdest alırken görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden para alıp vermek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada ölüden bir şey alıp vermek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments