Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde saklandığını görmek

Rüyada evde saklandığını görmek

Rüyada evde saklandığını görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, çabalarının boşa çıkacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada evde saklandığını gördüyseniz:

  • Size ilham veren planlardan vazgeçmeyin, kimse sizin kadar vizyon veya bilgi sahibi olmayabilir.

Rüyada evde saklanmak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Rüyada eve saklanmak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bir eve saklanmak kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, kısmetli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkup eve saklanmak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada bir evde saklanmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine inanılır.

Rüyada evde saklandığını görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada polislerden saklanmak bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada yatağın altına saklanmak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments