Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıya saklanmak

Rüyada çatıya saklanmak

Rüyada çatıya saklanmak aile hayatında sevinileceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kederinin dağılacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına delalettir.

Rüyada çatıya saklanmak gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız görevler üstlenebilir veya sözlerinizin arkasında duramayabilirsiniz.

Rüyada çatıda saklanmak aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada çatıya saklanmak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuma saklanmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına işaret eder.

Rüyada dolaba saklanmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına delalettir.

Rüyada taşın arkasına saklanmak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada kaplandan saklanmak verimli işlere gireceğine, olaylı günler geçireceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada samana saklanmak çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin saklandığını görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments