Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden karpuz almak

Rüyada ölüden karpuz almak

Rüyada ölüden karpuz almak rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, başının belaya girmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölüden karpuz almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları geçiştirmemekte veya bazı işleri yerine getirmekten şikayet etmemekte fayda var.

Rüyada ölü birinden karpuz almak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada ölü birine karpuz vermek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, doğru bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada ölüye karpuz yedirmek fesatlıklar içinde kalınacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada ölüden karpuz almak zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün karpuz yemek hayatını stresten uzakta geçireceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye karpuz vermek yarardan çok zarar getireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada karpuz kavun ekmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine rivayet eder.

Rüyada karpuz kırıldığını görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments