Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün karpuz yemek

Rüyada ölünün karpuz yemek

Rüyada ölünün karpuz yemek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün karpuz yemek gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Rüyada ölünün karpuz yemek kısmetlerinden olacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada ölüden karpuz almak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birine karpuz vermek çıkılan yolculukların şans getireceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, bilakis malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinden karpuz almak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ölüye karpuz yedirmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hastalıkların uzak duracağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye karpuz vermek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yüksek moralli olacağına işaret eder.

Rüyada ham karpuz yemek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine rivayet eder.

Rüyada çekirdekli karpuz yemek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments