Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz kavun ekmek

Rüyada karpuz kavun ekmek

Rüyada karpuz kavun ekmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sevinç dolu haberler alacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada karpuz kavun ekmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla, anlaşmalarla ilgili veya finansal konulara odaklanmalısınız.

Rüyada karpuz kavun ekmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kavun ve karpuz görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kazancının artacağına, inanılır.

Rüyada kavun karpuz görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavun karpuz satmak işten yana kısmetinin kapanacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kavun karpuz yediğini görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavun karpuz tarlası görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, birikim yapılacağına işarettir.

Rüyada kavun karpuz almak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada karpuz kavun tarlası görmek her gün daha fazla dolacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments