Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye karpuz vermek

Rüyada ölüye karpuz vermek

Rüyada ölüye karpuz vermek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye karpuz vermek gördüyseniz:

  • Size normal gelen şeylerin çevreniz tarafından nasıl karşılanacağını da düşünmelisiniz.

Rüyada ölüden karpuz almak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinden karpuz almak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, rızkının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün karpuz yemek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, Allah katında günahlarının affolacağına alamet eder.

Rüyada ölüye karpuz yedirmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına inanılır.

Rüyada ölüye karpuz vermek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada ölü birine karpuz vermek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, hayat boyu çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil karpuz yemek sevinçli haberlerin alınacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kavun karpuz görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments