Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye karpuz yedirmek

Rüyada ölüye karpuz yedirmek

Rüyada ölüye karpuz yedirmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye karpuz yedirmek gördüyseniz:

  • Taşınmak, evi yenilemek veya evi güzelleştiren alışverişler yapmak sizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada ölüye karpuz yedirmek büyük zorluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, zaman bulmakta zorlanacağına delalet eder.

Rüyada başkasına karpuz yedirmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada karpuz yediğini görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe karpuz yedirmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının karpuz yediğini görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının karpuz yediğini görmek ekmek kapılarının kapanacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada karpuz yedirmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada birine karpuz yedirmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments