Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birine karpuz vermek

Rüyada ölü birine karpuz vermek

Rüyada ölü birine karpuz vermek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, tatsız haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada ölü birine karpuz vermek gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir veya birisinden iyilik görebilirsiniz.

Rüyada ölüye karpuz vermek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, bazı ortaklıklar kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün karpuz yemek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinden karpuz almak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye karpuz yedirmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada ölü birine karpuz vermek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, makam sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada ölüden karpuz almak aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada salatalık ve karpuz görmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı yorulur.

Rüyada mevsimsiz karpuz yemek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments